Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Referat av seriematcher 2015
2015-06-09 20:50
FBK Balkan - Lunnarps BK

En lyckad kväll i Rosengård var det!
Seger med 6-2 (1-1) över Balkan och tre friska till oss!
Vi börjar matchen övertygande och är det bättre laget fram till vi gör 1-0 i den 23 minuten då Philip slår en hörna direkt i mål.
Men sen drar vi oss tillbaka och blir bekväma av oss och det straffar sig och Balkan kvitterar i den 35e till 1-1.
Vi ska vara glada att dom inte tog ledningen också.
Men en uppryckning i halvlek gjorde susen vi kommer ut som ett helt nytt lag och tar för oss på ett helt annat sätt.
I den 52 min får vi en frispark från tjugo meter som Philip slår direkt i mål, och efter det får vi fart på vårt spel för i den 54 min prickskjuter Arvid in 3-1 och i den 56 min nickar Mergim in 4-1.
Därefter pressar vi dom till små misstag och i den 61 min snor Tim bollen i ett uppspel och placerar bollen i mål med en vänster!
Sen i den 72 min släpper vi till en reducering lite onödigt till 5-2.
Men i samma minut slår Arvid ett inlägg till Emil som sätter slutresultatet till 6-2 för oss! 


Lunnarps BK - Öja FF

Match mot Öja hemma och en vinst = serietopp! Men så blev det inte för vår del utan Öja drog det längsta strået och vann med 3-2.
Annars började matchen precis som vi hade tänkt oss med mål redan efter 2 minuter av Emil, men efter ett kvart får Öja in en kvittering till ett lika som står sig halvleken ut.
Andra halvlek är det vi som har spelet och Öja som får målen, så kan man sammanfatta anda.
För i den 61 minuten kommer bollen ner till Jensen i mål som ska skjuta upp den men träffar en öjaspelare och bollen går in i mål.
I den 72 minuten så kommer Fredrik Eriksson förbi sin bevakare och kvitterar till 2-2. Sen får Öja en hörna i den 79 min som Rix nickar säkert i mål. 3-2 till Öja lite orättvist kan man tycka.
Men bara till att bita ihop och komma igen!


FC Trelleborg - Lunnarps BK

Bortamatch mot tabelltvåan FC Trelleborg en tuff match för oss. Vi kommer dit i dag med bra självförtroende från matchen mot Rydsgård. Vi kommer överens om att fortsätta som vi gjorde sist att sätta full fart från början och inte vika ner oss utan hjälpas åt!
Vi börjar också matchen bra och trycker på ordentligt och lägena kommer.
Och i den 7 minuten får vi frispark från 20 meter som Philip slår med bra kraft och Mergim nickar in den. Vi får den öppningen på matchen som vi önskade, och mer skulle där komma, för i den 12 minuten får Eriksson bollen en bit utanför 16 meters och drar på och bollen far rakt upp i målvaktens högra kryss! Kan säga redan nu att det var årets mål i serien! Och inte nog med det så får Philip på en perfekt hörna som letar sig in i mål och 3-0 efter 24 minuter.
Det kan man kalla för en bra start på matchen, och det resultatet står sig halvleken ut.
Nu väntar vi bara på en grym press från Trelleborg i den andra halvleken men våra spelare står upp bra och vi släpper inte till något som är riktigt farligt utan kan ta över spelet stora stunder av andra också. Och i den 79 minuten bryter Jerry ett uppspel på mitten och serverar Teddy med en fin boll som han i sin tur säkert slår förbi både backen och målvakten.
4-0 slutar matchen och vi är det bättre laget i matchen utan tvekan! Hoppas nu att vi kan fortsätta så även på torsdag mot Öja då kan det bli en trevlig kväll för både oss och publiken som håller på LBK!
Hela laget ska ha ett stort beröm i dag och ett extra + till mittbackarna Robin och Jacob!


Lunnarps BK - Rydsgårds AIF

Match mot Rydsgård ikväll hemma på Lunnarps ip och tre välkommna poäng till oss!
Seger med 4-1 (2-0) en lika klar seger som siffrorna visar.
Vi är riktigt laddade till denna matchen, och startar den precis som vi kan och skall göra, med bra tempo i spelet och fina inlägg från kanterna som resulterade i två mål i den första halvleken av Emil och Joel.
Det är den bästa halvleken från vår sida i år.
Andra halvleken är inte riktigt så bra som första från vår sida, men Rydsgård måste ju lyfta sitt spel för att komma ikapp och det ger plats till bra omställningar som resulterar i ytterligare två mål av Emil och Eriksson.
Sen tappar vi lite av skärpan de sista minutrarna och Rydsgård kan redusera till 4-1.
Nu hoppas vi att vi kan köra vidare på detta!


Lunnarps BK - Kulladals FF

Kulladals FF stod för motståndet i dag, matchen slutade 1-1 efter underläge 0-1 i halvlek. Ett resultat som var rättvist.
Det var en match med få målchanser.


Lunnarps BK - BK Höllviken

Hemmapremiär idag mot Höllvikens BK ett lag som är tippade som seriesegrare i år.
Resultatet blev 0-0 till slut ett resultat som vi får vara nöjda med, men chans fanns till en trepoängare.
Lika blev det också i utvisningar idag, Höllviken fick först en man utvisad i den första halvleken, men vi kunde inte utnyttja övertaget och sen i den andra halvleken får vi Martin utvisad. Lika blev det också i tveksamma straffchanser.
Nästa match blir mot Limhamn borta på lördag.


KSF Kosova - Lunnarps BK

Äntligen seriepremiär efter en tuff försäsong!
För motståndet stod KSF Kosova från Malmö borta. Vädret för dagen kan man inte klaga på upp emot 20 grader och strålande sol, där publiken 250 st dels kunde sola och dels se på bra fotboll.
Matchen började med ett högt tempo från Kosovas sida där vi inte hängde med alls utan blev stressade och gav tillbaks bollarna till dom hela tiden. Men ju längre halvleken gick hade vi mer och mer boll och fick till några bra varianter. Men i den 20 minuten kommer Kosova i ett anfall på högerkanten och slår ett inlägg som vår back olyckligt stöter i mål, inget att göra åt sånt som kan hända! Men Kosova har en boll i virket också i den första så halvleken går helt till deras favör. Andra halvleken är mer jämn spelmässigt men Kosova kommer en del farliga anfall där de har två ribbträffar och en boll som rensas på mållinjen. Men vi är inte chanslösa utan har en del bra lägen men oskärpa i avsluten men så i den 53 minuten slår Mergim ett välriktat inlägg till Eriksson som kan sätta den säkert i mål. Samme Eriksson har sen ett kanonläge att avgöra på sista sparken men det ville sig inte för den guttie Eriksson!
Men vi åker från Malmö nöjda med en pinne idag.
Nästa match är hemma på lördag den 18/4 kl 14,00.
Där hoppas vi få se många LBK fans som kommer och hejar på!

Svedala
2014-06-11 23:08
Match mot Svedala hemma en match som vi var tvunga till att vinna om vi inte skulle ramla längre ner i tabellen. En del spelare kunde inte vara med i denna match så som Mirsad jobb, Benni student, och Skinkan avstängd. Men det gick bra ändå, 1-0 i den första halvleken genom Eriksson som skjuter mot mål från 25 meter och deras målvakt tappar in den. Men innan det så har vi som vanligt ett par fina lägen att göra mål men ingen kyla i avsluten så 1-0 står sig halvleken ut. Andra halvlek och matchbilden ser ut som den första att vi för spelet och Svedala försöker få till något konstruktivt i spelet men man lyckas inte något vidare, det närmaste dom kommer är en boll vid mållinjen som Högis slår bort. Vi byter in några nya spelare och får mer kraft i våra anfall och det ger resultat i den 82 min då Tim nickar in två noll och ett par minuter senare stänger 15 årige Martin matchen med sitt 3-0 mål. På bänken idag satt våra Australienresenärer som har varit borta i 7 månader som fick känna på div 4 fotboll de sista tio.    
Match BK Höllviken
2014-06-05 23:25

Match mot Höllviken idag slutade med förlust 3-2 (0-1). Matchen började bra för vår del med ett vist spelövertag och det resulterade i ett ledningsmål i den 28 minuten genom ett skott av Skinkan som Höllvikens målvakt släpper under sig. Och resten av halvleken har vi lägen att öka på ledningen men så blir det inte utan 0--1 står sig halvleken ut. Andra halvlek ska vi bara fortsätta som i första och i den 53 min får vi straff efter att Eriksson skjutit bollen på handen på en av Höllvikens spelare. Skinkan lägger den i mål och vi leder med 2-0! Men sen slappnar vi av och Höllviken tar för sig alt mer och i den 57 min får dom in reduceringen och i den 65 e får dom in sin kvittering till 2-2. Men Höllviken är i te nöjda med det uta vill mer än vi och som ett brev på posten tar de välförtjänt ledningen i den 88 min. Tilläggas kan att vi har en boll i mål minuten senare men domaren blåser bort det för ruff på målvakten. Men det är bara att gratulera Höllviken till segern då vi inte får släppa en 2-0 ledning!

Derby mot Tomelilla
2014-05-22 23:21
Derbymatchen mot Tomelilla slutade 0-0. Vi börjar matchen lite nervöst men det rättar till sig ganska snart och vi försöker att spela vårt passningsspel som vi är bra på och vi kommer fram och har ett par bra avslut som lika gärna kunnat gå i mål tex, Skinkans stolpskott. Men även Tomelilla hade någon halvchans i första. Andra halvlek fortsätter vi med vårt spel och försöker få till ett ledningsmål men det vill sig inte. I slutet av halvleken har Tomelilla en del farliga hörnor men vi reder ut det och vi får dela på poängen idag. Sätt till målchanser borde alla tre gå till oss!
Inramningen på Tomelilla IP var helt fantastisk 713 betalande + alla ungdomar från båda lagen.
Ö T Smygehuk
2014-05-18 19:47
Matchen mot Smygehuk slutade med förlust 6-2 (4-0). Matchen började på sämsta tänkbara sätt med straff för Smygehuk redan innan det har gått en minut och den gör dom mål på. Än värre blev det för i den 6 min gör dom 2-0 och i den 17 min ökar de på till 3-0 och innan halvleken var slut så stod det 4-0. Det var den sämsta halvleken vi har spelat i år. Vi går ut till andra halvleken för att göra en bättre än första och den spelar vi 2-2. Dagens plus går till Jesper Jensen och Jerry Persson.    
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Lunnarps Bollklubb, 02/06 07:15 
Lunnarps Bollklubb, 23/01 07:17 
Lunnarps Bollklubb, 01/07 17:02